Ποιοι είμαστε

«Ο δρόμος είχε τη δική του ιστορία»…

Έτσι κι εμείς, στο Ραδιοταξί Κηφισιάς, γράφουμε τη δική μας ιστορία στους δρόμους αυτής της πόλης, και όχι μόνο, εδώ και 30 χρόνια.

Και μεγαλώνουμε μαζί. Σας μετακινούμε αρχικά με παιδικά καρεκλάκια, σε παιδικά πάρτι, και αργότερα στις πρώτες σας εφηβικές εξόδους, στη δουλειά, στα ταξίδια, στη διασκέδαση, και όταν αρχίζουν τα αντανακλαστικά σας να μειώνονται μέχρι και στα εγγόνια που σας περιμένουν. Και πάλι από την αρχή… Κάθε διαδρομή είναι μια μικρή ιστορία. Ιστορία χαράς, προσμονής, άγχους, βιασύνης, ενθουσιασμού.

Στο Ραδιοταξί Κηφισιάς, σεβόμαστε απόλυτα το γεγονός ότι μετακινούμε ανθρώπους. Ανθρώπους που ο καθένας έχει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του προκειμένου να φτάσει με ασφάλεια και συνέπεια στον προορισμό του.

Το κάνουμε καλά και αποτελεσματικά 30 ολόκληρα χρόνια. Και διαρκώς γινόμαστε καλύτεροι, γιατί οι ανάγκες και οι εποχές αλλάζουν και οφείλουμε να προσαρμοζόμαστε ανάλογα.

radiotaxi kifisias

Τι μας κάνει να ξεχωρίζουμε

Οι οδηγοί μας

ipiresies taxi

Διαθέτουμε εξαιρετικά έμπειρους και αξιόπιστους οδηγούς που έχουν την διάθεση και την ικανότητα να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε ανάγκη σας και να σας μεταφέρουν με ασφάλεια στον προορισμό σας.

Ο στόλος μας

taxi
80% mercedes
20% άλλα άνετα και καθαρά αυτοκίνητα

Ο εξοπλισμός μας

gps

Διαρκής ενημέρωση για την κυκλοφορία μέσω του δικτύου και επιλογή της ταχύτερης διαδρομής για τον πελάτη.

Η συνέπειά μας

anamoni taxi

Ελάχιστος χρόνος αναμονής και εξυπηρέτησης για πελάτες business. Μόνο 15″ μέσος όρος αναμονής ανά κλήση!

Οι αριθμοί μας

Διαδρομές

Χρόνια εμπειρίας

Tαξίδια επαρχίας (το έτος)

Αξιοπιστία & Συνέπεια

Ποιοι μας εμπιστεύονται

Μας εμπιστεύονται ιδιώτες, επιχειρήσεις και τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία των βορείων προαστίων.