Η νέα μας εφαρμογή απευθύνεται αποκλειστικά στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία. Μέσω της εφαρμογής, τα ξενοδοχεία, μπορούν να καλέσουν ταξί για τους πελάτες τους εύκολα και γρήγορα.  Δείτε την εφαρμογή κάνοντας κλίκ εδώ.

hotel-300px

Τώρα μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα στα περισσότερα από τα ταξί του στόλου μας. Αν επιθυμείτε αυτή τη μέθοδο πληρωμής παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας ώστε το ταξί που θα σας παραλάβει να διαθέτει αυτή την νέα δυνατότητα!

Οι κυριότερες Πιστωτικές Κάρτες είναι αποδεκτές.

πληρωμη με πιστωτικη καρτα

Στο Ρ/Τ Κηφισιάς οι οδηγοί παρέχουν συστηματικά πρόσθετες δωρεάν υπηρεσίες, όπως δωρεάν WiFi μέχρι και φορτιστή για το κινητό ή το tablet σας. Επιθυμείτε να σερφάρετε δωρεάν κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας; Επιθυμείτε να φορτίσετε το κινητό ή το tablet σας;

Μπορείτε να καλέσετε στο Ρ/Τ Κηφισιάς και να ζητήσετε έναν οδηγό ταξί που να προσφέρει δωρεάν WiFi και να φροντίσει ώστε να διαθέτει τον φορτιστή που έχετε ανάγκη κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας!

wifi ipiresies

Ο στόλος των οδηγών του Ρ/Τ Κηφισιάς θα μεταφέρει οποιοδήποτε αντικείμενο άμεσα και με ασφάλεια, σε όλη την Αθήνα, από πόρτα σε πόρτα. Πρόκειται για αντικείμενα που δεν έχουν τα χαρακτηριστικά του ταχυδρομικού αντικειμένου, συνήθως αντικείμενα που στέλνουμε σε γνωστούς, φίλους και συνεργάτες που εμπιστευόμαστε. Φιλοδοξία της υπηρεσίας door 2 door, είναι τα αντικείμενα να παραδίδονται άμεσα στον προορισμό τους.

Σημαντικά έγγραφα ή αντικείμενα που ξεχάσατε στο γραφείο σας, δώρα σε αγαπημένα σας πρόσωπα, γλυκά ή λουλούδια για την πρεμιέρα, ειδικές παραγγελίες όπως τσιγάρα, ποτά ή λιχουδιές, ακόμα και το περιοδικό με το αγαπημένο σας DVD που δεν προλάβατε να αγοράσετε, φάρμακα από διανυκτερεύον φαρμακείο της περιοχής και ό,τι άλλο σκεφτείτε και θέλετε να φτάσει με τον πιο γρήγορο, ασφαλή και οικονομικό τρόπο, όλο το 24ωρο, στον προορισμό του!

d2d-300px