Ραντεβού 24/7

Το τηλεφωνικό κέντρο του Ραδιοταξί Κηφισιάς λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Καλέστε μας στα τηλέφωνα  2108084000, 2108012630 ή 2106233100 και θα δεσμεύσουμε για εσάς το ραντεβού που επιθυμείτε.  Στο ραδιοταξί Κηφισιάς σας μεταφέρουμε όλο το 24ωρο, με υπευθυνότητα, ασφάλεια και συνέπεια στα ραντεβού σας με προορισμούς εντός κι εκτός Αττικής.

Κλασσικό Ραντεβού: Με το κλασσικό ραντεβού, μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο και να δεσμεύσετε για όποια μέρα και ώρα επιθυμείτε ταξί.

Εβδομαδιαίο Ραντεβού: Αν χρειάζεστε ταξί συγκεκριμένη μέρα κάθε βδομάδα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καλείτε 1 φορά τη βδομάδα και να επιβεβαιώνετε το ραντεβού της επόμενης βδομάδας.

Μηνιαίο Ραντεβού: Η μόνη διαφορά του μηνιαίου ραντεβού με το εβδομαδιαίο είναι πως πρέπει να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο του Ραδιοταξί Κηφισιάς μια φορά του μήνα για επιβεβαίωση του μηνιαίου σας ραντεβού.

! Σε περίπτωση ακύρωσης ραντεβού παρακαλούμε να ενημερώσετε το τηλεφωνικό μας κέντρο 30 λεπτά πριν από την καθορισμένη ώρα του ραντεβού σας.

Κρατήσεις Online

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας κι αμέσως θα σας εξυπηρετήσουμε όπου κι αν είναι ο προορισμός σας.

  Μας εμπιστεύονται

  Περισσότερες Παροχές

  Δωρεάν Wi-Fi

  wifi ipiresies

  Πιστωτική & Χρεωστική Κάρτα

  πληρωμη με πιστωτικη καρτα

  Ειδικές τιμές σε εταιρείες

  eksipiretisi etaireion

  *Aν επιθυμείτε οποιαδήποτε από αυτές τις παροχές, παρακαλούμε ενημερώστε μας τηλεφωνικά
  ώστε το ταξί που θα έρθει να σας παραλάβει να διαθέτει την συγκεκριμένη δυνατότητα!